Veľká noc prináša na taniere okrem jahňacieho mäsa aj kozľacinu. Podávať ju môžete trochu netradične s karfiolom a šošovicou.
Miloš Mikuš
7. apr7. apr 2017, o 8:40
Humoristka a glosátorka nám porozprávala o tom, prečo je zmysel pre humor dôležitý, ale úprimnosť ešte dôležitejšia.Mária Lešková
7. apr7. apr 2017, o 6:0018
Žihľavová polievka bola kedysi bežnou súčasťou jedálnička našich starých mám. Po dlhšom čase sa stále častejšie objavuje na našich tanieroch. Receptov je mnoho, v tejto polievke sa žihľava príjemne dopĺňa s…
Miloš Mikuš
7. apr7. apr 2017, o 5:00
Vajíčkový šalát buď milujete, ale neznášate. Faktom však je, že táto verzia má dosť ďaleko od tej zo škôlky, takže tí, ktorí ho nemusia, možno zmenia názor.
Miloš Mikuš
7. apr7. apr 2017, o 5:00