Vybrali sme originálne recepty.
Článok pokračuje pod video reklamou
Článok pokračuje pod video reklamou
Hovädziu sviečkovicu nemusíte pripravovať len na smotane alebo opekať na steaky. Vyskúšajte si ju upiecť s voňavými bylinkami.Prejsť na recept
Jednoduché jedlo, ktoré rozvoniava po rušných uliciach si môžete spraviť doma a podľa vlastných predstáv. Prejsť na recept
Zapekané lazane majú mnoho podôb. Najobľúbenejšie sú však stále tie tradičné. Mleté mäso môžete dochutiť okrem bazalky aj oreganom a prelisovaným cesnakom. Ak chcete na povrchu chrumkavú kôrku, pred koncom pečenia vrch posypte strúhaným syrom. Prejsť na recept
Spojte výrazné chute a vytvorte tento voňavý a sýty zázrak. Prejsť na recept
Originálny názov jedla je Boeuf Bourguignon. Je to výdatné jedlo, ktoré sa hodí na obed počas sychravého dňa, keď potrebujete doplniť energiu. Servírujte s domácim chlebom alebo opečenou bagetou. Prejsť na recept
Šalát je veľmi jednoduchý na prípravu a pritom výdatný. Môžete meniť chuť mäsa pomocou marinády, obmieňať nátierky na hriankach alebo do zálievky pridať hnedý cukor a nasekanú čili papričku. Prejsť na recept
Hovädzí chvost nepoužívame v kuchyni často a možno je to škoda. Napraviť to môžeme s týmto receptom. Prejsť na recept
Steaky je dobré pripravovať na dvoch panviciach naraz, aby stolovníci nemuseli čakať. Oplatí sa čas poctivo stopovať stopkami na mobile, aby ste mäso nevysušili. Prejsť na recept
Večere v zaneprázdnených dňoch tiež môžu chutiť a vyzerať skvelo. Skúste bleskové stir-fry. Základom receptu je rýchle a prudké opekanie, suroviny sa nesmú dusiť. Zeleninu môžete podľa chuti a sezónnosti obmieňať. Okrem kapusty dobre vynikne i cibuľa či nastrúhaná mrkva. Prejsť na recept
Ak sa vám jedlo až nápadne podobá na bolognese alebo lazane, nemýlite sa. Je to akoby zmes najlepších vlastností týchto dvoch receptov. Výborná mäsová omáčka zapečená s cestovinou. Na rozdiel od lazaní omáčky netreba vrstviť. Prejsť na recept