Menu 1:
Predjedlo: Pikantné grilované krevety
Efektné jednohubky sú skvelým a jednoduchým predjedlom. Pri ich príprave dajte pozor, aby sa pridlhým grilovaním neusušili, stratili by svoju charakteristickú sviežosť.
Hlavné jedlo: Kohút na víne
Chceli by ste uvariť večeru hodnú skutočného gurmána? Pripravte si kohúta na víne. Miloš Mikuš pripravil recept s fotopostupom, s ktorým sa vám to určite podarí.
Príloha: Cuketové placky
Výborne vyniknú ako samostatné jedlo s hrubozrnnou horčicou, tvarohom či namrveným syrom balkánskeho typu, ale aj ako chutná príloha.
Dezert: Tvarohová pena s malinami
Jednoduchú, ľahkú a nadýchanú bodku za večerou pripravíte len zo šiestich surovín.
Menu 2:
Predjedlo: Sezamové kuracie krídelká
Nielen na párty, ale aj ako predjedlo, krídelká, nikdy nesklamú.
Hlavné jedlo: Steak šalát s cukrovým hráškom a koreňovou zeleninou
Tento šalát vás určite nasýti. Základ tvorí kvalitný hovädzí steak.
Dezert: Kávová pena s čokoládou
Jednoduchý a rýchly dezert obsahuje tofu. Je diétny, zdravý a lahodný.