Suroviny:
- 70 g horkej čokolády
- 1 balík bieleho tofu
- 100 ml rastlinného mlieka
- 40 ml espressa
- 1 lyžica agáve
Postup:
- Horkú čokoládu rozpustíme vo vodnom kúpeli.
- Uvaríme espresso a necháme vychladnúť na izbovú teplotu.
- Tofu, agáve, vychladené espresso, čokoládu a sójový nápoj rozmixujeme ponorným mixérom.
- Odložíme do chladničky na 15 minút.
- Dozdobíme ovocím alebo strúhanou čokoládou a podávame.
Čokoláda
Odoberať tému
Odoberať
Novinka: Dostávajte upozornenia na nové články v sledovanej téme e-mailom. Vyskúšajte novú funkciu a zapnite si odber.
Novinka: Dostávajte upozornenia na nové články v sledovanej téme e-mailom. Vyskúšajte novú funkciu a zapnite si odber.
Súvisiace témy:
Káva