Fašírky z červenej šošovice pečené na plechu
Recept s fotopostupom na jedlo, ktoré nadchne aj milovníkov mäsa. Prejsť na recept
Cuketové fašírky s fetou
Cuketa má mnohoraké využitie. S fetou a strúhankou s ňou vykúzlite aj tieto chutné fašírky. Prejsť na recept
Fašírky z tofu
Vyskúšajte netradičné fašírky a možno sa pochúťky z tofu zaradia do vášho jedálnička častejšie. Namiesto obyčajnej strúhanky môžete použiť kukuričnú, ktorá neobsahuje lepok, je ľahšia a menej nasáva tuk.
Mletý rezeň
Mletý rezeň je klasika, ktoré zvládnu aj začiatočníci. Použiť môžete ľubovoľný druh mäsa. Prejsť na recept
Fašírky z ovsených vločiek
Do týchto vegetariánskych fašírok môžete pridať i strúhaný syr, sójový granulát alebo rozvarenú šošovicu. Fašírky možno obaliť v trojobale a servírovať v podobe rezňa.
Morčacie fašírky s kvakou
Výborný recept vďaka ktorému zužitkujete aj mäso z polievky. Recept je špecifický vďaka kvake, ktorá si v našej kuchyni zaslúži viac miesta. Prejsť na recept
Rybacie fašírky na kyslej kapuste
Fašírky nemusíte pripravovať iba z hydiny a červeného mäsa. Vyskúšajte tento chutný recept na rybacie fašírky. Prejsť na recept
Kapustové karbonátky
Pripravte si zdravšiu verziu fašírok a využite sezónu mladej kapusty. Prejsť na recept
Zemiakové fašírky s bylinkovou pastou
Zemiakové fašírky nepatria k najčastejším pokrmom našej kuchyne. V kombinácii s bylinkovou pastou sa rozhodne oplatia vyskúšať. Prejsť na recept
Vločkové fašírky s mozzarellou a šunkou
Fašírky si môžete pripraviť aj z ovsených vločiek. Táto verzia receptu je doplnená aj o mozzarellu. Prejsť na recept
Kuracie frikadely
Jemné kuracie mäso pripravené na spôsob fašírky určite ocenia aj deti. Prejsť na recept