Fašírky z červenej šošovice pečené na plechu
Chutné a jednoduché bezmäsité jedlo, ktoré pripravíte v rúre. Vďaka prehľadnému fotopostupu ich zvládnete raz dva.
Krémové rizoto so špargľou a hráškom
Fantastické jarné rizoto si najlepšie vychutnáte s čerstvým hráškom. Ak sa neviete jeho sezóny dočkať, dobre poslúži aj mrazený.
Karí s tekvicou a cícerom
Cícer patrí medzi najzdravšie a populárne strukoviny, pretože obsahuje plnohodnotné živiny a nespôsobuje nadúvanie. Pripravte si ho na spôsob voňavého kari.
Nátierka z červenej šošovice so sušenými paradajkami
Červená šošovica sa dá pripraviť na desiatky spôsobov. Napríklad aj ako vynikajúca a chutná nátierka.
Pôstna fazuľová polievka
Táto fazuľová polievka vás prekvapí nielen svojou konzistenciou, ale najmä chuťou. Obsahuje totiž sušené ovocie.
Šošovica s ryžou
Šošovica dusená s ryžou a mrkvou. Alternatíva pre tých, ktorí chcú vyskúšať aj niečo iné, ako tradičný šošovicový prívarok.
Falafel
Tradičné arabské jedlo si zvládnete pripraviť aj doma. Garantujeme, že touto dobrotou nadchnete aj presvedčených mäsožravcov.
Polievka z červenej šošovice
Polievka z červenej šošovice je obľúbená aj ako rýchla večera. Vyskúšajte ju ochutiť šalviou.
Šosovicoto
Toto jedlo je akousi alternatívou na rizoto alebo teplý šalát. Vynikajúce ako ľahká večera alebo jednoduchý obed.
Jarná omeleta s hráškom a bylinkami
Hrášok osvieži jedlá sladkou chuťou i svetlozelenou farbou. Zelené guľôčky stačí vylúpnuť zo struku a schrúmať surové alebo ich pridať do jarného šalátu, omelety, polievky, cestovín či rizota.