Vráťte sa do detských čias a upečte si bábovku tak, ako to robievali naše babičky.
hm
vyzera dobre, ale ja by som chcel recept na “este nadychanejsiu“... uz ma tie priblble kliseovite slova *****;O)
Ja by som to robil presne naopak... bielko opatrne vmiešať nakoniec... potom bude ozaj "nadýchaná"!tip 4
Pridajte do cesta pomleté vlašské orechy, je to pecka. Jeden z mojich deckých nápadov, ktoré dodnes pretrvali :)) DobrúĎalšia reštauračná *****
tých 6 vajec je tak akurát na šabľuach jaj
spravit nadychanu sa da aj z menej vajec a dokonca aj bez prdopeču. Aj moja polovicka sa cudovala a nechapala. Trik je len v poctivom vymieseni. Sneh som daval az na zaver, nie na zaciatku. Este podstatnejsi trik je vsak stara keramicka forma. Vyskusal som vsetko, smaltovu, hrubu plechenu, v rure, v remoske. Nikdy to nie je take, ako ked sa pecie v hlinenej forme. Tolko k teme nadychanost... Druha vec je, ze ak ide do cesta kakao, tak s tym clovek vela nespravi, pretoze kakao prirodzene ubije cesto. Co je normalne a netreba sa to snazit prebit len vacsinom mnozstvom praskov a hovadin.