Nemusíte byť šéfkuchárom a predsa môžete zahviezdiť. Cestovinové recepty s troškou fantázie dokáže pripraviť naozaj každý.
ktoré ako,
treba si prečítať,čo je napísané čierne na bielom.Dcéra v zahraničí robí zo surových,a hotové nie sú na zjedenie,skôr na "zožranie",s prepáčením.Tu sme potom robili taký istý pokus,len výsledok bol úplne iný-bolo ich treba predvariť...lasagne nevarit
Lasagne netreba varit, ved sa budu piect, detto cannelloni, staci naplnit, prip. spociatku prikryt alobalom a neskor odkryt.Lasane si robím doma
Je to lacnejšie a niekedy aj rýchlejšie (to keď by som pre ne musela do obchodu :) ). Pripravím si obyčajné rezancové cesto, vyvaľkám, pokrájam na obdĺžniky a hotovo. Nikedy do cesta pridám aj za lyžicu oleja, ale zvyčajne na to zabudnem :)