Káve vraj najlepšie rozumejú Taliani, hoci pôvodne pochádza z Východu. Dnes nechýba v žiadnej domácnosti. Prečo ju tak milujeme?
velmi povrchny clanok
vsade sa rozoberaju len technicke veci, ako rychlo sa vstrebe kofein, ake ma ucinky, ale vzdy zabudnu na to podstatne. Ze tieto blahodarne ucinky ma len SPRAVNE pripravena kava. Zhorena standardka, zaliata vriacou vodou, vypita nalacno, alebo hoci aj obligatne "slovenske presicko" su skodilive a ciastocne obsahuju aj karcinogenne latky. Cize zbytocny clanok, pretoze sa to da povedat jednou primitivnou vetou: dobra kava prospieva, zla skodi.velmi povrchny prispevok
vsade rozobera len negativa, napr.ako nepripravit dobru kavu, alebo ako ju nespravne vypit, prip.karcinogeny atd... Cize zbytocny prispevok, pretoze ta jedna primitivna veta nehovori nic o tom, ktora kava je SPRAVNE pripravena resp.dobra....:)bla bla bla
svoju robotu si mala urobit v prvom rade novinarka, tak jej neprofesionalitu neyvhadzuj na oci mne.