Načítavam, moment...
Momentálne nie ste prihlásený

Keď varí žena: Nechcem molekulárnu gastronómiu ani sous-vide, prosím si segedín (Späť na článok)

Pridajte priamu reakciu k článku


Hodnoť:   mínus indicator plus

dobry clanok

ja mam tiez rad stabilitu ale potom mi je luto ze som kadeco nove nevyskusal
zacal som si oblubovat aj zlu skusenost, teda viem ze nieco je nedobre a mam to odzite nie vypocute od druhych ludi
pretoze clovek sa posuva k dokonalosti neilen tym dobrym ale aj tym zlym
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

 

Pekny clanok. Tiez uz davnejsie rozmyslam o tom, co vsetko sa moze dostat do jedla zo sacku pri vareni. Okrem masa, su kadejake food hacky, napr. uvarenie vajicka v sacku a nemusite ho lupat. Ale skumal niekto, co vsetko sa moze z toho sacku do jedla dostat pri vyssej teplote?
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

skumal

ty si myslis ze to okrem teba nikoho nenapadlo??
Kazdy výrobok a zvlast vyrobky prichadzajuce do kontaktu s jedlom alebo liekmy su testovane a musia splnat prisne normy..
Btw, rychlovarnu kanvicu pouzivas? alebo plastove dozy na jedlo ci riad do mikrovlnky? vodupijes len zo sklenenychnadob alebo aj z plastovych flias?
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

Príjemný článok

Ďakujem pani autorke, potešila ma a aj rozosmiala - hlavne tými hipstermi, ako sa idú pretrhnúť pri jedení pľúcok na smotane. Inak, pravda pravdúca s tým, že by sme mali konzumovať nielen sterilné kuracie prsia na milión spôsobov. U nás v rodine sa ešte stále jedia mäso a mozog zo zajačích hláv (uvarené v mäsovej polievke), zajačie mäso na rôzne spôsoby, synovi nerobí problém obhrýzať slepačie paprčky (nedávno som si pozrela video z dim-sum reštiky v Hong Kongu, kde medzi delikatesy vraj patria parené kuracie paprčky - ako u nás!). Jeme vajíčka od našich domácich sliepok a koláče z nich sú iná báseň. A zeleninu a ovocie máme v lete tiež z vlastnej záhrady. Vieme presne, aký je rozdiel medzi lesnými a záhradnými čučoriedkami, vieme, ako chutia lesné jahody, maliny a černice. Moji rodičia zbierajú a poznajú lesné huby - a nielen dubáky, ale podarilo sa im nájsť aj smrčky, ktoré sú rovnako delikátne ako hľuzovky. Podľa mňa je super bez ohľadu na trendy byť pri potravinách aspoň trochu sebestačný - a vidí sa mi, že práve jedlo z vlastných dopestovaných, dochovaných a nablízku nájdených potravín je TOP.
 


Prihláste sa

(?)
 


Ďalšie možnosti
Zoznam diskusií

Registrácia
Zabudnuté heslo
Kódex diskutujúceho

Najčítanejšie na SME Žena