Načítavam, moment...
Momentálne nie ste prihlásený

Desať klasických aj nezvyčajných receptov na špagety (Späť na článok)

Pridajte priamu reakciu k článku


Hodnoť:   mínus indicator plus

 

tuniak a citron
tuniak a "robiola"

enjoy.
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

 

co je robiola?
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

robiola

je syr vyrobeny z kravskeho, ovcieho a kozieho mlieka.
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

 

niva, slahacka, losos, kapari
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

Môj jednoduchý recept na špagety:

1. nastrúham mrkvu - jednu, dve - podľa toho, koľko špagiet idem variť,
2. očistím cesnak - celú hlávku, aj dve - podľa toho, koľko je špagiet,
3. na panvici rozohrejem kvalitný olivový olej,
4. do rozohriateho oleja pridám nasekanú polovicu strúčikov cesnaku, miešam,
5. keď je cesnak v oleji upravený (vo fáze typickej vône), pridám nastrúhanú mrkvu, premiešam,
6. mrkvu s cesnakom premiešam, panvicu prikryjem a mrkvu na miernom plameni nechám podusiť,
7. keď je mrkva s cesnakom podusená, odokryjem ju a premiešam so zyšnou polovicou cesnaku, ktorý som predtým roztlačil,
8. na miernom plameni nechám z mrkvovo-cesnakovej zmesi odpariť prebytočnú vodu,
9. mrkvovo-cesnakovú zmes naservírujem na uvarené špagety, dochutím soľou, prípadne nejakou bylinkou,
10. špagety s mrkvovo-cesnakovou "omáčkou" s veľkou chuťou zjem.
Samotná príprava jedla trvá približne 20 - 25 minút. Najdlhšie trvá strúhanie mrkvy a čistenie cesnaku - ďalších 10 - 15 minút.
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

ano

to je skvely recept a neviem, ci nahodou nema povod v grecku a myslim ze tam este patri chilli. Ale nemusi, mrkva a cesnak oliv. olej su silni hraci.
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

A este rada

spagety a ine cestoviny idu VZDY! do omačky a nie naopak. Nevahaj priliat par lyzic vody v ktorej sa cestoviny varili a chvilu takto povar. Drobnost, ktora urobi vela:) Samozrejme cestoviny al dente a nikdy inak.
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

Posledný recept

špagety s citrónom a šunkou...odklik na recept a... dostanete sa na recept, ktorý ma šunku len v názve. Po šunke ani stopa v zozname surovín, či v postupe prípravy.
Bravo pani redaktorky. Zdá sa, že máte v kuchyni (redakcii) už čo to odvarené, však?
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

;)

internetova zurnalistika, model fici.sk ;) do googlu das klucove slovo, nalinkujes na par webov s receptami a mas vymalovane ;)

dalsi level je uz len internetova zurnalistika, model tabloid - nalinkujes profily nejakej spulifrndy z instagramu a tvaris sa, ze mas exkluzivne informacie o “celebritach” ;) pripadne grabnes video z youtube, nakecas do toho stupidny komentar hlasom “dj z dedinskej zabavy” a carymaryfuk - multimedialny obsah ;) ale mam dojem, ze za toto ich uz ytb zosekalo, v ostatnej dobe tuto zhovadilost vidavam pomenej.
 


Prihláste sa

(?)
 


Ďalšie možnosti
Zoznam diskusií

Registrácia
Zabudnuté heslo
Kódex diskutujúceho

Najčítanejšie na SME Žena