SME
Štvrtok, 26. november, 2020 | Meniny má KornelKrížovkyKrížovky

Načítavam moment...
Momentálne nie ste prihlásený

Najlepšie krémové polievky, ktoré zasýtia aj zohrejú (Späť na článok)

Pridajte priamu reakciu k článku

1 2 >

Hodnoť

Vydané dnes

o 6:00 ? Hádam recyklované dnes. Aký zmysel má takáto lož?
 

 

Sme sa práve stalo serverom www.radime_gazdinkam.sk
 

 

to mas ako tie recepty na fici.sme, par fotiek s odkazmi na zahranicne fora s receptami iba anglicky (nie ze by som nerozumel, ale vsetci citatelia asi nie) a vuala, clanok je hotovy.
Aspon ze uz udaju obcas aj zdroj, odkial je ich copy/paste.
 

 

fici sme sk ...
to je ten web co vykrada reddit, 4chan, pinterest ... ? a medzi to svoju meme propagandu skrytu za : INTERNET SI ROBI SRANDU Z ************** .....


za ************* si dopln nepohodlneho pre BETATU Z NOVEHO CASU .... ehm teda pani P. BALOGOVU zo SME ... :D
 

 

pozeram, preco reakcia na prispevok z 2015 v 2019, a oni uz kopiruju/recykluju samych seba.
Sme kanibalizmus. lol.
Ale premiovy. ???
 

2019

recyklovane opat..

Na druhej strane.. Medzitym sa na chutiach tych polievok nic nezmenilo, nie? :)
 
Hodnoť

Niet nad tekvicovú!

oranzova tekvica "hokkaido", rozvarena a rozmixovana, na ozdobenie trochu sladkej smotany, tekvicoveho oleja a semiacok...
 

hokaido...

...naša klasická tekvica nestačí? Jaj zabudol som hokaido je teraz "in".
 

.. je "in", ale

.. tato tekvica je aj mimoriadne chutna .. ironia ani sarkazmus tu velmi neobstoja ...
 

Nehádž sviniam hokkaido!

Aj tak ho nerozoznajú od našej klasickej tekvice. :D
 

no

ja som teda rozdiel naozaj nenašiel :)
 

hm

vsak to yokiba pise...
 

 

Hokkaido sa pestuje aj v našich záhradkách, je to nenáročná rastlina. A neviem čo je to "naša klasická tekvica", myslíš tú, čo pochádza z Južnej Ameriky a pestovali ju Inkovia? Keby sme mali jesť len to čo je akože naše, tak by sme jedli maximálne nejakých pár druhov strukovín a obilnín.
 

hokaido

Hokaido netreba šúpať. Naša klasická tekvica je práve ministerskou školstva - tu jesť nebudem - je na prvý pohľad nesympatická.
 

 

nejde o to, byť in. Ja napríklad klasickú stáročia varievanú tekvicovú s octom nemusím. Nie je mi z nej dobre. Ale tú oranžovú mám veľmi rada. Privítala som zmenu v našej klasike.
 

 

cudzie nechceme, svoje si nedame! :))
 
Hodnoť

Dobre recepty LEN

tie prapodivne dekoracie zmechocuju. Co je to za blby trend, kadekake odrate opryskane hrnceky hahdricky, laty, podivne, cotak pekny klasicky tanier a prestieranie a nie ako servirovane v kravine
 

 

Pan ma radsej na tanieri asi sedem knediel a gulas nech mu preteka cez okraj...
Co sa ti nepaci na tych dekoraciach?Jedlu dodaju noblesu a vela krat aj inu dimenziu chuti.K modernej gastronomii to patri a nemame 80' roky.
 

troll

pisem ze recepty su v pohode, varome podobne, ale neservirujeme ako v kravine, ale v slusnom ranieti s prestieranim, nie na doskach , odratych miskach a nejeme z hrncov. Polienka v pandvici aleno usatrom odratom hrnci je noblesa? Mozno tak niekde na stanovacke OK, ale nie doma v jedalni, ty 80 rocny
 

 

Slovak z kravina sa ozval.
 

1 2 >

Najčítanejšie na SME Žena