co je toto za clanok? ked uz chcete pisat na tuto temu, tak by som cakal, ze vycerpavajuco popisete ovela viac veci. rajciny, parky a vajcia a jogurty. no super.
ja napr. mam peknu spomienku na bryndzu, ktoru som tahal so sebou 3/4 roka po troch bytoch a nakoniec ju s chutou zjedol. bola delikatna.
a nasinci napr. vobec netusia, ze nase standardne syry ako niva ci encian vo francuzsku umyselne nechavaju par mesiacov odlezat. skuste si dat taku nivu alebo encian pol roka po zaruke. trochu to smrdi, ale je to fakt dobre.
ked uz chcete pisat na tuto temu, tak by som cakal, ze vycerpavajuco popisete ovela viac veci. rajciny, parky a vajcia a jogurty. no super.
ja napr. mam peknu spomienku na bryndzu, ktoru som tahal so sebou 3/4 roka po troch bytoch a nakoniec ju s chutou zjedol. bola delikatna.
a nasinci napr. vobec netusia, ze nase standardne syry ako niva ci encian vo francuzsku umyselne nechavaju par mesiacov odlezat. skuste si dat taku nivu alebo encian pol roka po zaruke. trochu to smrdi, ale je to fakt dobre.