SME
Štvrtok, 22. august, 2019 | Meniny má Tichomír

Načítavam, moment...
Momentálne nie ste prihlásený

Blesková bábovka z gaštanového pyré (Späť na článok)

Pridajte priamu reakciu k článku


Hodnoť:   mínus indicator plus

NO

to musi fakt "bohovsky chutit"...
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

v poho

Bezlepkaci si prideme na svoje :-)
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

plus dalsie tajomstvo

Gastanove pyre sa da nahradit do makka uverenej bielej fazule ktoru pretlacime v prese na zemiakove pyre..Tuto zmes by som trosku prisladila,pripadne rumova prichut to urobi velmi bohate-----usanydp@gmail.com
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

 

gaštany sú gaštany, fazuľa je fazuľa.
Takisto môžeš nahradiť hus kuraťom, alebo lososa kaprom.
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

to vie kazdy *omar.......

o to nejde---- point je ten ze sa to da 100% nahradit bez toho ze by to stratilo na chuti a dokonca na kvalite--fazula 50% lacnejsia,plus ma taky isty obsah protejnu ako gastan---TUDOT??????
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

 

ak vies chut gastanov 100% nahradit fazulou, tak sa prihlas na Nobelovu cenu.. alebo k lekarovi?
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

 

dievcata, vyskusajte toto
KORPUS
8 vajec
2 gaštanové pyré (1kus má 250g)

PLNKA
2 šľahačky v prášku
3dcl mlieka
1 gaštanové pyré

+ potrebujeme
1 dcl rumu
kyslý džem

slahacka v prasku preto, aby dlhsie drzala, chutovo v pohode.. torta za chvilu a neskutocne dobra..

http://www.mimibazar.sk/recept...
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

V sobotu som piekla takúto

150 gr gašt. pyré, 200 gr var. čokolády, 4 vajcia, 150 gr cukru, 2 pl umu, 100gr ml. orechy alebo mandle, vanilk. extrakt alebo vanilín. cukor,
100 gr gašt. pyré, 500ml šľahačky, príp. stužovač - nemusí byť.
maslo s čokoládou roztopiť nad parou, gašt. pyré zmiešať s rumom, vymiešať žĺtky s cukrom+ vanilkáč, vmiešať mandle/orechy, čokoládu, gašt. pyré, prešľahať a vmiešať sneh. Piecť na 170°C asi 35 - 40 minút v tortovej forme vyloženej papierom, vnútri by malo cesto zostať akoby nedopečené. Do 100 gr pyré vmiešame trochu šľahačky, rozmiešame a vlejeme zbytok šľahačky a dobre vyšľaháme. Nanesieme na vychladený korpus alebo podávame s kopčekom tejto šľahačky.
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

 

hmm, to musi byt dobre..
ja som na tu "moju" tortu dala aj banany a bolo to mnam..
 


Prihláste sa

(?)
 


Ďalšie možnosti
Zoznam diskusií

Registrácia
Zabudnuté heslo
Kódex diskutujúceho

Najčítanejšie na SME Žena