SME
Sobota, 5. december, 2020 | Meniny má OtoKrížovkyKrížovky

Načítavam moment...
Momentálne nie ste prihlásený

Jednoducho cestoviny (Späť na článok)

Pridajte priamu reakciu k článku


Hodnoť

 

lasane netreba uvarit? to je nejake zvlastne, nie?
 

ktoré ako,

treba si prečítať,čo je napísané čierne na bielom.Dcéra v zahraničí robí zo surových,a hotové nie sú na zjedenie,skôr na "zožranie",s prepáčením.Tu sme potom robili taký istý pokus,len výsledok bol úplne iný-bolo ich treba predvariť...
 

lasagne nevarit

Lasagne netreba varit, ved sa budu piect, detto cannelloni, staci naplnit, prip. spociatku prikryt alobalom a neskor odkryt.
 
Hodnoť

Lasane si robím doma

Je to lacnejšie a niekedy aj rýchlejšie (to keď by som pre ne musela do obchodu :) ). Pripravím si obyčajné rezancové cesto, vyvaľkám, pokrájam na obdĺžniky a hotovo. Nikedy do cesta pridám aj za lyžicu oleja, ale zvyčajne na to zabudnem :)
 

 

tiez doma robime domace lasane. bez varenia, rovno na plech... ale sa mi zda, ze potom su take ine... akokeby napucali a ostali suce...enviem. ked boli uvarene, tak uz potom nenasali tolko a nenapuchli. ako to riesite?
 


Najčítanejšie na SME Žena