SME
Streda, 20. január, 2021 | Meniny má DaliborKrížovkyKrížovky

Načítavam moment...
Momentálne nie ste prihlásený

Rezeň - viac ako len jedlo (Späť na článok)

Pridajte priamu reakciu k článku


Hodnoť

 

Tak pospominate Cordon blue, Cottoletu alla Milanese, adť, a na jeden z najznámejších rezňov (Černohor) zabudnete?
 
Hodnoť

Cordon BLUE...

Skoda ze aj to je Cordon bleu. A ten cernohor som aj ja marne hladal v "zozname".
 

 

Presne na tom som sa zabaval, ked autor spominal ako sa mena babru a on ho sam pobabral. :)
 

 

neviem, či to opravil, ale teraz je tam Cordon Bleu :)
 

no tak

pan autor bol asi spokojnejsi s modrym kordonom, lebo je tam stale BLUE. Dost hlupe, ako vie zamena dvoch hlasok zhodit cely - inak dobry clanok.
 
Hodnoť

 

Rezen jem iba par krat do roka a to vzdy iba vo Viedni u Figlmullera, odporucam je sice bravcovy a nie telaci ako by mal byt pravy viedensky snicel ale je vyborny.
 

 

Ja ho nejem iba tam, ale kazdopadne je treba povedat ze je tam uplne najlepsi zo vsetkych co som kedy jedol :)
 
Hodnoť

modry gordon!

Podla Modreho Gordona sa da krasne hodnotit gastronomicka uroven majitela a tym padom nasledne aj uroven sefkuchara podniku. V podnikoch kde maju Modreho Gordona jem spravidla len raz.
 


Najčítanejšie na SME Žena