SME
Pondelok, 30. november, 2020 | Meniny má Ondrej, AndrejKrížovkyKrížovky

Načítavam moment...
Momentálne nie ste prihlásený

Mozzarella di bufala (Späť na článok)

Pridajte priamu reakciu k článku


Hodnoť

 

Syridlo nie sú kvasinky, teda mikroorganimy, ale enzým chymozín, ktorý je prítomný v žalúdkoch cicavcov a je zodpovedný za zrážanie mlieka. Pasterizácia je proces kedy sa mlieko zohreje zhruba na 67 stupňov.
Zasa jeden autor - novinár- čo sa rozumie ...
 

 

Zvykne sa vyrabat z kravskych zaludkov
 
Hodnoť

ja si pravú byvoliu kupujem v Metre

a je to fakt rozdiel... tá pravá to je mňamka - nič násilné a hrubé, čistá lahôdka sa rozpúšťa na jazyku...
 
Hodnoť

 

len neodporúčam mozzarellu vyprodukovanú z oblasti Neapola, ktorý sa nachádza vlastne blízko Kampánie. Neapolská mafia - Camorra tam po desaťročia odvážala a nelegálne zakopávala rôzny toxický odpad zo severu Talianska. Tento odpad prestupuje do rastlín, potom do zvierat a nakoniec aj do mlieka. V niektorých oblastiach Neapola vzrástol počet rakoviny o 30% a miestny sa boja konzumovať vlastné výrobky.
 


Najčítanejšie na SME Žena