SME
Pondelok, 30. november, 2020 | Meniny má Ondrej, AndrejKrížovkyKrížovky

Načítavam moment...
Momentálne nie ste prihlásený

Čokoládová výslužka (Späť na článok)

Pridajte priamu reakciu k článku


Hodnoť

JA síce

čokoládu nevyhľadávam, ale keď sa dostanem k takej fajnej horkej alebo k takým zákuskom ako tu uvádzaš mám problém sa ovládať. U mňa pri nej platí zíde z očí zíde z mysle, ale keď nezíde. Osobne sa chystám naučiť piesť, varenie ma baví, ale k pečeniu som sa ešt enedostal.
 
Hodnoť

zavádzajúce obrázky a bazálne chyby

Obrázok použitý ku čokovajíčkam je zavádzajúci, nakoľko tam sú aj vajíčka robené pomocou čokotransferovej formy a taký krásny výsledok by žiadna čokolatérka malovaním priamo čokoládov nedosiahla - takže zavádzate a tiež máte závažné chyby v postupe temperovania - je síce pravda, že čokoládu treba temperovať, ale každý kto sa čokoládou zaoberá na profi úrovni vie, že voda je jej nepriateľ a preto temperovanie vo vodnom kúpeli je nevhodná metóda...používa sa buď mikrovlnka alebo temperovacie misy, ktoré pracujú na suchej báze....takže žiadna voda
 


Najčítanejšie na SME Žena