suroviny
- avokádo
- 100 g kuracích pŕs
- soľ
- biele korenie
- cherry paradajky
- listový šalát
- paprika
- uhorka
- maslo
- olivový olej
- vínny ocot
Avokádo jedinečným zdrojom zdravých nenasýtených tukov. Čerstvá zelenina vás zásobí vitamínmi a minerálmi, kuracie mäso bielkovinami. Ak chcete, aby bolo toto jedlo pravým elixírom zdravia, zožeňte si kura v bio kvalite.
1. Kuracie mäso pokrájame na tenké plátky a osmažíme z oboch strán na masle. Mäso osolíme a okoreníme až po tepelnej úprave.
2. Pripravíme si šalát z kúskov avokáda, nakrájanej papriky, uhorky a cherry paradajok prekrojených na polovice a listového šalátu., Zeleninu osolíme, okoreníme, ochutíme olivovým olejom a vínnym octom.
3. Na šalát poukladáme opečené kuracie mäso.
Tip: Namiesto vínneho octu môžeme použiť aj citrónovú šťavu.