Hovädzie po burgundsky
Originálny názov jedla je Boeuf Bourguignon. Je to výdatné jedlo, ktoré sa hodí na obed počas sychravého dňa, keď potrebujete dotankovať energiu. Prejsť na recept >>
Gratinované zemiaky
Toto úplne jednoduché, ale pritom neodolateľné jedlo, neurazí ani najvzácnejšiu návštevu. Prejsť na recept >>
Kura na paradajkách
Efektný a jednoduchý nápad na nedeľný obed. Prejsť na recept >>
Čínska restovaná zelenina
Restovaná zelenina, to je vlastne teplý šalát. Ak k nemu pridáte čili papričku a zázvor, bude vám ešte horúcejšie. Prejsť na recept >>
Hovädzie mäso s jablkami
Spojte výrazné chute a vytvorte tento voňavý a sýty zázrak. Prejsť na recept >>
Netradičné ratatouille
Kto povedal, že crumble musí byť len sladké? Skúste ratatouille zapiecť na chrumkavo. Prejsť na recept >>
Pečená pikantná mrkva s rascou
Sladkosť mrkvy a pálivosť čili idú určite dohromady. Skúste pečenú mrkvu nielen ako prílohu. Prejsť na recept >>