Nátierka z parenej tresky

Milujete rybí šalát a tresku? Vyskúšajte si pripraviť rybaciu nátierku i doma!

(Zdroj: Isifa)

Nátierka z parenej tresky
Suroviny na 4 porcie

  • 1 väčší filet z tresky
  • 150 ml kyslej smotany
  • 2 - 3 jarné cibuľky
  • 1 PL octu
  • 1 ČL cukru
  • 1 ČL francúzskej horčice
  • soľ, mleté čierne korenie
  • pažítka

Rybí filet pripravte v pare do mäkka. Obozretne oberte mäso a kontrolujte nežiaduce kosti, roztlačte vidličkou a nechajte vychladnúť. Medzitým nasekajte nadrobno jarné cibuľky. V miske zmiešajte cukor, ocot, horčicu a smotanu. Pridajte soľ a korenie, kúsky ryby, všetko spolu premiešajte a nechajte zachladiť. Servírujte s čerstvým chlebom dozdobené nasekanou pažítkou.

Článok pokračuje pod video reklamou

Tip: Ak nemáte radi výraznú arómu octu, nahraďte ho citrónovou šťavou. Nátierku môžete pripraviť z akejkoľvek parenej alebo varenej ryby. Na zahustenie je vhodné pridať do nátierky nastrúhané natvrdo uvarené vajíčko.

Vyskúšajte osvedčené čitateľské recepty z Naničmama.sk

maslova.jpg tvarohova.jpg fazulova.jpg
Slané karamelové maslo Tvarohová nátierka so žeruchou Fazuľová nátierka

Na spracúvanie osobných údajov sa vzťahujú Zásady ochrany osobných údajov a Pravidlá používania cookies. Pred zadaním e-mailovej adresy sa, prosím, dôkladne oboznámte s týmito dokumentmi.

Najčítanejšie na SME Žena

Inzercia - Tlačové správy

  1. Šesť dôvodov, prečo sa oplatí cestovať do Ruska
  2. Špeciálna príloha: Krížovky na leto
  3. S kreditkou začína pohodová dovolenka už na letisku
  4. Zmrzlina v Mekáči má u nás kratšiu záruku ako v Rakúsku. Prečo?
  5. Aká je ideálna vlhkosť a teplota v byte? Výskum hovorí jasne
  6. Veríte brusniciam pri zápaloch močových ciest? Nemusia stačiť
  7. Vyberiete si radšej romantický Paríž alebo slnečné Nice?
  8. Dobrú chuť: Letné šaláty a bizarné praktiky food fotografie
  9. O asistovanej reprodukcii sa šíri množstvo zavádzajúcich tvrdení
  10. Pivovar Šariš rozdá tisíce eur, o časti peňazí rozhodnú ľudia
  1. Šesť dôvodov, prečo sa oplatí cestovať do Ruska
  2. Špeciálna príloha: Krížovky na leto
  3. Najpredávanejšou jazdenkou v tuzemsku bola Škoda Octavia
  4. Gopass-dovolenka, ktorá sa oplatí
  5. OMV robí dovolenku pre vodičov oddychom
  6. OMV robí dovolenku pre vodičov oddychom
  7. S kreditkou začína pohodová dovolenka už na letisku
  8. Zmrzlina v Mekáči má u nás kratšiu záruku ako v Rakúsku. Prečo?
  9. Dubravské Čerešne majú sladké prekvapenie pre najrýchlejších!
  10. Aká je ideálna vlhkosť a teplota v byte? Výskum hovorí jasne
  1. Aká je ideálna vlhkosť a teplota v byte? Výskum hovorí jasne 33 636
  2. Zmrzlina v Mekáči má u nás kratšiu záruku ako v Rakúsku. Prečo? 22 316
  3. Infografika: Slováci minuli na Pohode historicky najviac peňazí 18 842
  4. Šesť dôvodov, prečo sa oplatí cestovať do Ruska 12 187
  5. Dobrú chuť: Letné šaláty a bizarné praktiky food fotografie 10 242
  6. Vyberiete si radšej romantický Paríž alebo slnečné Nice? 5 712
  7. Veríte brusniciam pri zápaloch močových ciest? Nemusia stačiť 4 975
  8. O asistovanej reprodukcii sa šíri množstvo zavádzajúcich tvrdení 3 581
  9. Pivovar Šariš rozdá tisíce eur, o časti peňazí rozhodnú ľudia 2 749
  10. S kreditkou začína pohodová dovolenka už na letisku 2 358

Hlavné správy zo Sme.sk

Neprehliadnite tiež

Zuzana Smatanová: Pred koncertami v sebe občas musím zobudiť extroverta

Speváčka po rokoch príprav vydala nový album.

Začnem od zajtra: Čo robiť, keď chýba motivácia k pohybu

Dobrý pocit zo športu dosiahnete ľahšie, ako si myslíte.

Keď varí muž: Streetfood na mastnom papieri je hit. Právom?

Cez týždeň jedzte, čo chcete, ale v sobotu si uvarte zložité jedlo.