SME

Konské semeno bude súčasťou menu na Wildfoods Festivale

Organizátori novozélandského podujatia Wildfoods Festival pripravili pre milovníkov netradičných pochúťok skutočne unikátnu špecialitu.

(Zdroj: Ilustračné - Stock.XCHNG)

Ľudia s najsilnejšími žalúdkami budú môcť 12. marca v meste Hokitika ochutnať konské semeno.

S myšlienkou zaradiť semeno do menu prišiel chovateľ dostihových koní Lindsay Kerslake z Christchurchu. Na festivale si ho budú môcť ľudia dopriať ako poldeci s tým, že zapíjať ho budú energetickým nápojom. Podľa Kerslakea chutí ako mliečny kokteil. Organizátor podujatia Mike Keenan si myslí, že netradičnú pochúťku príde ochutnať mnoho ľudí, pričom on sám je pripravený sa na to podujať. "Áno, pôjdem do toho," povedal v rozhovore pre agentúru AFP.

SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

SkryťVypnúť reklamu

Okrem konského semena si na festivale, ktorý sa po prvý raz uskutočnil pred 22 rokmi, budú môcť návštevníci dopriať aj surového škorpióna, chrobáky poliate čokoládou alebo smažené červy. V minulosti ponúkali napríklad aj baranie semenníky alebo býčie penisy. Keenan však poznamenal, že Kerslakeov nápad môže byť novým festivalovým vrcholom.

Viac na 2011 Festival date is 12th March

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Najčítanejšie na SME Žena

Komerčné články

  1. Aká bytová architektúra dnes developerom predáva?
  2. Závod Carpathia v Prievidzi oslavuje jubileum
  3. Čo našli Strýco Filip a Miško Páleník v kuchyni Milana bez mapy?
  4. Pozitívne myslenie nie je všetko. Skutočnú silu nájdete inde
  5. Kondičný tréner: Ubolený zo sedavého zamestnania? Toto pomôže
  6. Firmu rozbiehal po maturite. Dnes má obrat vyše pol milióna
  7. Tieto chyby pri investovaní vám bránia zhodnotiť majetok
  8. Takto bude vyzerať nové námestie na začiatku Dúbravky
  1. Slovenské naj na jednom mieste. Stačí lúštiť
  2. Nový rekord v politickom terore utvorili Červení Khméri
  3. Šéf nemocníc v Šaci Sabol: Nemôžeme byť spokojní s počtom roboti
  4. Chcete dokonalé zuby? Čo vám reklamy nepovedia
  5. Čo našli Strýco Filip a Miško Páleník v kuchyni Milana bez mapy?
  6. Pozitívne myslenie nie je všetko. Skutočnú silu nájdete inde
  7. Závod Carpathia v Prievidzi oslavuje jubileum
  8. Aká bytová architektúra dnes developerom predáva?
  1. Domácnosti pozor, od júla sa mení výpočet poplatkov za elektrinu 99 643
  2. Firmu rozbiehal po maturite. Dnes má obrat vyše pol milióna 21 175
  3. Kondičný tréner: Ubolený zo sedavého zamestnania? Toto pomôže 10 905
  4. Čo robí Portugalsko jedinečným? Jedenásť typických vecí a zvykov 8 462
  5. Tieto chyby pri investovaní vám bránia zhodnotiť majetok 6 126
  6. Pili sme pivo, ktoré sa nedá ochutnať nikde inde na svete 5 207
  7. Takto bude vyzerať nové námestie na začiatku Dúbravky 4 913
  8. Inštruktorky sebaobrany: Najväčšia hrozba nie je cudzí muž v tme 4 648
SkryťVypnúť reklamu
reklama
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Neprehliadnite tiež

Kuskus je jednoduchý na prípravu.


a 1 ďalší 1
Hlivu môžete skombinovať s kyslou smotanou.

Trinásť nápadov na recepty z hlivy.


redakcia SME ženy

Nové číslo magazínu SME ženy je v predaji aj s darčekom.


redakcia SME ženy
Simona Mištíková

Riaditeľka PR agentúry a lektorka soft skills.


6
reklama
SkryťZatvoriť reklamu