Oslaďte si s nami Veľkú noc

Veľká noc je už tradične spätá s bohato obloženým stolom. Pečené i varené dobroty, domáce koláčiky a slané pochúťky sú neoddeliteľnou súčasťou ich magickej atmosféry. My sme preto pre vás pripravili súťaž, v ktorej môžete získať i bez šibania Veľkonočnú n

(Zdroj: Stock.XCHNG)

ádielku.

Stačí, ak do 31. marca 2010 do 12. hod správne odpoviete na súťažnú otázku a traja z vás získajú balíček prekvapení vhodných do kuchyne.
Mená výhercov budú uverejnené na tej to stránke po skončení súťaže.

Súťaž je ukončená a šťastnými výhercami sa stávajú Daniela Vilimeková z Komjatíc, Kristína Jankeje z Chynorian a Martina Karabellyová z Banskej Štiavnice. Gratulujeme.

Oslaďte si svoje medové chvíle

Aby sa všetky pečené i nepečené mňamky vydarili, nestačí moderná trúba a osvedčený babičkin recept. Pri príprave kulinárskych špecialít treba v prvom rade dbať na kvalitu použitých ingrediencií. Starostlivo si treba vyberať nielen čerstvé potraviny ako vajíčka či maslo ale aj také prísady ako múka, či cukor.

Cukor je ako jedna zo základných živín dôležitou prísadou nielen koláčov a rôznych maškŕt, ale nevyhnutnou súčasťou dennej stravy, pretože zabezpečuje energiu pre telo a jeho životne dôležité funkcie. Preto je dôležité dbať na jeho kvalitu. Spoločnosť Slovenské cukrovary, ktorá vyrába už vyše 100 rokov cukor tej najvyššej kvality, prichádza s novinkami, špeciálne určenými na zjednodušenie a zároveň skvalitnenie pečenia sladkých pochúťok.

Každý z nich je spracovaný starostlivou receptúrou a najmodernejšou technológiou, každý druh má jedinečnú a originálnu chuť. Navyše, praktické balenia skrývajú skutočnú kvalitu pre telo prirodzených a potrebných živín.

V prípade, že máte maškrtný jazýček, ale zo zdravotných alebo iných dôvodov nekonzumujete klasický cukor, ponúkajú vám Slovenské cukrovary alternatívu v podobe Diabetického cukru. Skvelé chuťové vlastnosti má vďaka 70% fruktózy doplnených o 30% sorbitu. A keďže je rovnako sladký ako klasický cukor, je použiteľný v rovnakých množstvách.

Cukor na posýpanie múčnych jedál, ktorý sa nevsakuje, ale ostáva krásne biely na povrchu múčnika, na používanie pohodlný práškový cukor mlynček a prakticky balený škoricový a vanilkový cukor.

Korunný cukor na posýpanie múčnych jedál
obr_01.jpg
Korunný cukor na posýpanie múčnych jedál je v praktickej sklenenej dóze. Vďaka svojej konzistencii sa nelepí, nepráši a nerozpúšťa dokonca ani na teplých múčnikoch. Je obohatený o protihrudkujúcu látku. Prázdnu cukorničku však nevyhadzujte, môžete ju dopĺňať náhradným balením.
200 g cukornička
400 g náhradné vrecko

obr_02.jpgKorunný cukor práškový - mlynček

Korunný cukor práškový - mlynček je veľmi praktický výrobok s jednoduchým zaobchádzaním. Stačí ho otočiť vrchnou časťou dolu a otočiť hlavičku mlynčeka a Vy dostanete jemný práškový cukor dokonca rovnomerne v tvare špirály budete mať pocukrované koláče, dezerty a sladké pečivo.
Práškový cukor - mlynček neobsahuje žiadne prídavné látky.
250 g cukornička

Korunný cukor škoricový posýpací
obr_03.jpg
Kryštálový cukor s príchuťou škorice obohatený o protihrudkujúcu látku sa vynikajúco hodí na posýpanie sladkých, mliečnych a múčnych jedál. Dodá jemnú sladkú škoricovú chuť pečivu, dezertom, jogurtom a podobne. Predáva sa v posýpacej dóze, ktorá uľahčí sladenie a zdobenie.
175 g posýpacia dóza

obr_04.jpgKorunný cukor vanilkový posýpací

Jemný cukor s príchuťou vanilky v praktickej dóze je ideálnym pomocníkom v každej kuchyni. Jednoduché dávkovanie nám umožní prevoňať vanilkovou vôňou pečivo, dezerty, horúce nápoje, jogurty ale slúži aj na posyp jemných sladkých, mliečnych a múčnych jedál.
175 g posýpacia dóza

Korunný cukor pre diabetikov
obr_05.jpg
Diabetický cukor obsahuje cukornú náhradu ako je fruktóza (70 %) a sorbit (30 %). Náš výrobok je sladký ako štandardný kryštálový cukor a môže byť použitý v rovnakom pomere.
1 chlebová jednotka = 13,7 g cukru pre diabetikov
100 g diabetického cukru = 7,3 chlebových jednotiek
500 g balenie


Viac info na : www.cukrovary.sk alebo www.agrana.sk

Na spracúvanie osobných údajov sa vzťahujú Zásady ochrany osobných údajov a Pravidlá používania cookies. Pred zadaním e-mailovej adresy sa, prosím, dôkladne oboznámte s týmito dokumentmi.

Najčítanejšie na SME Žena

Inzercia - Tlačové správy

  1. Infografika: Slováci minuli na Pohode historicky najviac peňazí
  2. Špeciálna príloha: Krížovky na leto
  3. Šesť dôvodov, prečo sa oplatí cestovať do Ruska
  4. S kreditkou začína pohodová dovolenka už na letisku
  5. Zmrzlina v Mekáči má u nás kratšiu záruku ako v Rakúsku. Prečo?
  6. Aká je ideálna vlhkosť a teplota v byte? Výskum hovorí jasne
  7. Veríte brusniciam pri zápaloch močových ciest? Nemusia stačiť
  8. Dobrú chuť: Letné šaláty a bizarné praktiky food fotografie
  9. Vyberiete si radšej romantický Paríž alebo slnečné Nice?
  10. O asistovanej reprodukcii sa šíri množstvo zavádzajúcich tvrdení
  1. Šesť dôvodov, prečo sa oplatí cestovať do Ruska
  2. Špeciálna príloha: Krížovky na leto
  3. Najpredávanejšou jazdenkou v tuzemsku bola Škoda Octavia
  4. Gopass-dovolenka, ktorá sa oplatí
  5. OMV robí dovolenku pre vodičov oddychom
  6. OMV robí dovolenku pre vodičov oddychom
  7. S kreditkou začína pohodová dovolenka už na letisku
  8. Zmrzlina v Mekáči má u nás kratšiu záruku ako v Rakúsku. Prečo?
  9. Dubravské Čerešne majú sladké prekvapenie pre najrýchlejších!
  10. Aká je ideálna vlhkosť a teplota v byte? Výskum hovorí jasne
  1. Aká je ideálna vlhkosť a teplota v byte? Výskum hovorí jasne 30 863
  2. Infografika: Slováci minuli na Pohode historicky najviac peňazí 22 380
  3. Zmrzlina v Mekáči má u nás kratšiu záruku ako v Rakúsku. Prečo? 20 881
  4. Dobrú chuť: Letné šaláty a bizarné praktiky food fotografie 11 677
  5. Vyberiete si radšej romantický Paríž alebo slnečné Nice? 7 353
  6. Šesť dôvodov, prečo sa oplatí cestovať do Ruska 5 843
  7. Veríte brusniciam pri zápaloch močových ciest? Nemusia stačiť 4 332
  8. O asistovanej reprodukcii sa šíri množstvo zavádzajúcich tvrdení 3 698
  9. Pivovar Šariš rozdá tisíce eur, o časti peňazí rozhodnú ľudia 2 839
  10. S kreditkou začína pohodová dovolenka už na letisku 2 089

Hlavné správy zo Sme.sk

Neprehliadnite tiež

Odborníci a mamičky hodnotili pôrodnice, najlepšia je v Martine

Odborníci spolu s rodičkami hodnotili 53 pôrodníc.

Plač, hystéria a vzdor: Čo robiť, keď už si s dieťaťom neviete rady

Psychoterapeutky vyvinuli stratégiu, ktorá má rodičom pomôcť pri dilemách.