ádielku. Cukor je ako jedna zo základných živín dôležitou prísadou nielen koláčov a rôznych maškŕt, ale nevyhnutnou súčasťou dennej stravy, pretože zabezpečuje energiu pre telo a jeho životne dôležité funkcie. Preto je dôležité dbať na jeho kvalitu. Spoločnosť Slovenské cukrovary, ktorá vyrába už vyše 100 rokov cukor tej najvyššej kvality, prichádza s novinkami, špeciálne určenými na zjednodušenie a zároveň skvalitnenie pečenia sladkých pochúťok. Každý z nich je spracovaný starostlivou receptúrou a najmodernejšou technológiou, každý druh má jedinečnú a originálnu chuť. Navyše, praktické balenia skrývajú skutočnú kvalitu pre telo prirodzených a potrebných živín. V prípade, že máte maškrtný jazýček, ale zo zdravotných alebo iných dôvodov nekonzumujete klasický cukor, ponúkajú vám Slovenské cukrovary alternatívu v podobe Diabetického cukru. Skvelé chuťové vlastnosti má vďaka 70% fruktózy doplnených o 30% sorbitu. A keďže je rovnako sladký ako klasický cukor, je použiteľný v rovnakých množstvách. Cukor na posýpanie múčnych jedál, ktorý sa nevsakuje, ale ostáva krásne biely na povrchu múčnika, na používanie pohodlný práškový cukor mlynček a prakticky balený škoricový a vanilkový cukor. Korunný cukor na posýpanie múčnych jedálKorunný cukor na posýpanie múčnych jedál je v praktickej sklenenej dóze. Vďaka svojej konzistencii sa nelepí, nepráši a nerozpúšťa dokonca ani na teplých múčnikoch. Je obohatený o protihrudkujúcu látku. Prázdnu cukorničku však nevyhadzujte, môžete ju dopĺňať náhradným balením. 200 g cukornička400 g náhradné vreckoKorunný cukor práškový - mlynčekKorunný cukor práškový - mlynček je veľmi praktický výrobok s jednoduchým zaobchádzaním. Stačí ho otočiť vrchnou časťou dolu a otočiť hlavičku mlynčeka a Vy dostanete jemný práškový cukor dokonca rovnomerne v tvare špirály budete mať pocukrované koláče, dezerty a sladké pečivo. Práškový cukor - mlynček neobsahuje žiadne prídavné látky.250 g cukorničkaKorunný cukor škoricový posýpacíKryštálový cukor s príchuťou škorice obohatený o protihrudkujúcu látku sa vynikajúco hodí na posýpanie sladkých, mliečnych a múčnych jedál. Dodá jemnú sladkú škoricovú chuť pečivu, dezertom, jogurtom a podobne. Predáva sa v posýpacej dóze, ktorá uľahčí sladenie a zdobenie. 175 g posýpacia dózaKorunný cukor vanilkový posýpacíJemný cukor s príchuťou vanilky v praktickej dóze je ideálnym pomocníkom v každej kuchyni. Jednoduché dávkovanie nám umožní prevoňať vanilkovou vôňou pečivo, dezerty, horúce nápoje, jogurty ale slúži aj na posyp jemných sladkých, mliečnych a múčnych jedál.175 g posýpacia dózaKorunný cukor pre diabetikovDiabetický cukor obsahuje cukornú náhradu ako je fruktóza (70 %) a sorbit (30 %). Náš výrobok je sladký ako štandardný kryštálový cukor a môže byť použitý v rovnakom pomere.1 chlebová jednotka = 13,7 g cukru pre diabetikov100 g diabetického cukru = 7,3 chlebových jednotiek500 g balenieViac info na : www.cukrovary.sk alebo
Stačí, ak do 31. marca 2010 do 12. hod správne odpoviete na súťažnú otázku a traja z vás získajú balíček prekvapení vhodných do kuchyne.
Mená výhercov budú uverejnené na tej to stránke po skončení súťaže.
Súťaž je ukončená a šťastnými výhercami sa stávajú Daniela Vilimeková z Komjatíc, Kristína Jankeje z Chynorian a Martina Karabellyová z Banskej Štiavnice. Gratulujeme.
Oslaďte si svoje medové chvíle
Aby sa všetky pečené i nepečené mňamky vydarili, nestačí moderná trúba a osvedčený babičkin recept. Pri príprave kulinárskych špecialít treba v prvom rade dbať na kvalitu použitých ingrediencií. Starostlivo si treba vyberať nielen čerstvé potraviny ako vajíčka či maslo ale aj také prísady ako múka, či cukor.
Autor: ss