Sanyo chystá revolúciu v rýchlom varení

Variť rýchlo, efektívne a so zachovaním prirodzenej chuti potravín – to je výzva s ktorou súperia výrobcovia bielej techniky už roky. Sanyo predstavilo novinku, ktorá by sa mohla čoskoro objaviť i v našich kuchyniach. Ide o mikrovlnku, ktorá urýchľuje prí

pravu pokrmov s použitím indukcie.

Zariadenie “enegreen Hybrid Cooker” využíva dva nezávislé ohrevy na to, aby umožnilo rýchlu a energeticky nenáročnú prípravu pokrmov. Kým tradičné mikrovlny zohrievajú suroviny z vnútra von, indukcia zaisťuje ohrev opačným smerom – zvonka dnu. Výhodou je, že prostredníctvom rôznych režimov a voľbou varných nádob je možné v jedinom zariadení dosiahnuť rôzne úpravy – varenie, úpravu v pare, pečenie či dusenie. Jedlá netrpia tým, že z nich neuniká nahromadená voda ako pri úprave mikrovlnami, takže získavajú omnoho prirodzenejšiu a lahodnejšiu chuť ako pri tradičných rýchlych úpravách.

Článok pokračuje pod video reklamou

Výrobca očakáva, že by sa nový produkt mohol okrem domácností ujať i vo verejnom stravovaní, hlavne v prevádzkach s rýchlym občerstvením. Obzvlášť zaujímavá je jeho ekonomicky nenáročná prevádzka, takže môže pri intenzívnom nasadení ušetriť prevádzkové náklady. Prvé modely by sa mali na trhu objaviť už v priebehu apríla, ich uvádzacie ceny sú však zatiaľ privysoké na to, aby zaujali.

Na spracúvanie osobných údajov sa vzťahujú Zásady ochrany osobných údajov a Pravidlá používania cookies. Pred zadaním e-mailovej adresy sa, prosím, dôkladne oboznámte s týmito dokumentmi.

Najčítanejšie na SME Žena

Inzercia - Tlačové správy

  1. S dobrým pivom leto chutí
  2. Koľko peňazí pribaliť deťom na tábor
  3. Mercedes prináša revolúciu v správe firemných úžitkových áut
  4. Na Slovensko dorazil až po 30 rokoch. Big Mac oslavuje pol storo
  5. Vieme, ako si vybrať tú správnu klimatizáciu
  6. Marketing Art – online marketingová agentúra z Trenčína
  7. Šesť dôvodov, prečo sa oplatí cestovať do Ruska
  8. Špeciálna príloha: Krížovky na leto
  9. S kreditkou začína pohodová dovolenka už na letisku
  10. Zmrzlina v Mekáči má u nás kratšiu záruku ako v Rakúsku. Prečo?
  1. Vieme, ako si vybrať tú správnu klimatizáciu
  2. Koľko peňazí pribaliť deťom na tábor
  3. Mercedes prináša revolúciu v správe firemných úžitkových áut
  4. Na Slovensko dorazil až po 30 rokoch. Big Mac oslavuje pol storo
  5. Marketing Art – online marketingová agentúra z Trenčína
  6. S dobrým pivom leto chutí
  7. Šesť dôvodov, prečo sa oplatí cestovať do Ruska
  8. Špeciálna príloha: Krížovky na leto
  9. Najpredávanejšou jazdenkou v tuzemsku bola Škoda Octavia
  10. Gopass-dovolenka, ktorá sa oplatí
  1. Aká je ideálna vlhkosť a teplota v byte? Výskum hovorí jasne 37 018
  2. Zmrzlina v Mekáči má u nás kratšiu záruku ako v Rakúsku. Prečo? 24 777
  3. Šesť dôvodov, prečo sa oplatí cestovať do Ruska 21 007
  4. Infografika: Slováci minuli na Pohode historicky najviac peňazí 12 726
  5. Dobrú chuť: Letné šaláty a bizarné praktiky food fotografie 9 165
  6. Veríte brusniciam pri zápaloch močových ciest? Nemusia stačiť 6 013
  7. Špeciálna príloha: Krížovky na leto 3 639
  8. Vyberiete si radšej romantický Paríž alebo slnečné Nice? 3 592
  9. O asistovanej reprodukcii sa šíri množstvo zavádzajúcich tvrdení 3 352
  10. S kreditkou začína pohodová dovolenka už na letisku 2 758

Hlavné správy zo Sme.sk

DOMOV

Kaliňáka k únosu Vietnamca doteraz nikto nevypočul

Bývalého ministra vnútra ani nepredvolali.

Podcast Dobré ráno

Dobré ráno: Prečo sa gang financovaný Kremľom usídlil na Slovensku

Aké je posolstvo Nočných vlkov u nás.

ŠPORT

Šliapať v úniku? Je to nudné, vraví Sagan

Cez víkend nelenil. Majster sveta najazdil za dva dni dvesto kilometrov v únikoch.

Neprehliadnite tiež

Organizujú prvý islandský festival u nás: Naše vízie sú veľké

Regina Ulejová a Laura Lovišková približujú, ako sa organizuje festival.

Zuzana Smatanová: Pred koncertami v sebe občas musím zobudiť extroverta

Speváčka po rokoch príprav vydala nový album.

Začnem od zajtra: Čo robiť, keď chýba motivácia k pohybu

Dobrý pocit zo športu dosiahnete ľahšie, ako si myslíte.

Keď varí muž: Streetfood na mastnom papieri je hit. Právom?

Cez týždeň jedzte, čo chcete, ale v sobotu si uvarte zložité jedlo.