S rýchlopečúcou rúrou je to úplne jednoduché.
Aby boli bravčové rebierka rýchlo upravené a jednoducho sa oddeľovali od kosti, musíte nechať mäso skrehnúť pomocou ovocných kyselín. Niekto používa červený ryžový ocot, rovnako dobre však poslúži šťava z čerstvého pomaranča. Prenikne cez povrchové štruktúry do mäsa a pripraví ho na rýchlu úpravu. Súčasne spracuje blanu na vnútornej strane, aby sa upiekla skutočne do chrumkava. Nemarinujte mäso dlhé hodiny – stačí niekoľko minút, ovocné šťavy pracujú neuveriteľne rýchlo.
Žltú ľahkú zmes kari korenia zmiešajte s trochou oleja, ku ktorému pridáte trochu soli a glutamanu, ktorý zvýrazní chuť pečeného mäsa. Natrite rebierka zmesou z každej strany a poukladajte ich na nízky rošt, aby ste mohli začať s ich grilovaním. Pri úprave využite služby zabudovaného kuchára-pomocníka. Zvoľte režim 5 a mäso nechajte osudu. Ak chcete dosiahnuť ideálny výsledok, položte rebierka v prvej fáze kosťou nahor a v druhej polovici pečenia ich po pípnutí otočte naopak. Kilogramovú porciu upečiete približne za 30 minút, ktoré využijete na prípravu prílohy.
Zemiaky umyte pod tečúcou vodou a vykašlite sa na ich šupku. Namiesto toho siahnite po strúhadle a vyrobte z nich 1 milimeter hrubé plátky, akoby ste šli pripravovať čipsy. Pripravené plátky niekoľkokrát preperte vo vode, aby sa z nich vyplavil nadbytočný škrob. Nikdy nepoužívajte vodu teplú, musí byť studená – čím viac, tým lepšie.
Zlejte zo zemiakov vodu, nechajte ich odkvapkať a vylejte na plech trochu kvalitného oleja. Navrstvite prvú vrstvu zemiakov a posypte ich soľou. Prelejte jemne olejom a pokračujte v 4-5 vrstvách až dovtedy, kým nie je všetko na svojom mieste. Na záver posypte vrch zmesou korenia Tandori Masala, ktorú dnes už dostanete kúpiť takmer všade. Ide o zmes podobnú kari koreniu, avšak so sladšou a menej výraznou chuťou. Hodí sa nielen k zemiakom ale po zmiešaní s bielym jogurtom i na akékoľvek mäso.