Pečené kura so slaninou a cibuľou
Bylinkové maslo pod kožou prevonia celé kura a plátky slaniny budú chrumkavé a lákavé. Prejsť na recept
Kurací burger s avokádom, červenou cibuľou a modrým syrom
Burger nemusí byť len hovädzí. Vyskúšajte ho urobiť aj z jemne nasekaného kuracieho mäsa. Prejsť na recept
Kura barbecue pečené s cesnakom a zemiakmi
Jednoduchá barbecue marináda vás iste očarí. Cesnak pečením stratí svoju ostrosť, zmäkne a zosladne. Pred podávaním ho môžeme vtlačiť vidličkou do šťavy alebo dáme každému stravníkovi hlavičku cesnaku na tanier. Prejsť na recept
Kuracie mäso s pórikom pod pokrývkou z cesta
Vyskúšali ste už niekedy upiecť kurací koláč? Ak nie, potom tento recept stojí za vašu pozornosť. Prejsť na recept
Pečené kura s petržlenovým pestom
Pesto nemusíte používať len na cestoviny. Petržlenová omáčka votretá pod kožu urobí z bežného kuraťa neopakovateľný zážitok. Zvyšky pesta si odložte. Môžete ním pokvapkať mäso aj po upečení. Prejsť na recept
Kurča s citrónom a cesnakom
Tento recept zvládne aj začiatočník. Veľmi dôležitá je aj dĺžka „oddychu“ pred rozporciovaním. Ak nechcete, aby prikryté kurča prišlo o svoju chrumkavú kôrku, prikryte ho bavlnenou utierkou, cez ktorú môže unikať para. Prejsť na recept
Plnené pirohy z Portorika
Na klasické slovenské pirohy nedáme dopustiť, ale čo tak vyskúšať ich exotickejšiu verziu? Prejsť na recept
Pečené kurča na jablkách s rozmarínom
V tomto jednoduchom recepte sa výborne dopĺňa slaná chuť pečeného kurčaťa so sladkokyslými jablkami. Prejsť na recept
Krémové kura na bylinkách
Túto delikatesu môžete podávať s cestovinami, ale aj s ryžou či zemiakmi. Ak chcete chuť omáčky ešte ozvláštniť, spolu s parmezánom do nej pridajte nasekané sušené rajčiny. Prejsť na recept
Sezamové kuracie krídelká
Ak chystáte párty alebo len máte chuť na niečo klasické, skúste krídelká, nikdy nesklamú. Prejsť na recept