Zemiaková placka
Sýta a tradičná pochúťka zo zemiakov vonia po cesnaku a majoráne. Môžete ju aj plniť, napríklad na masle orestovanou čevenou repou. Prejsť na recept
Vyprážané zemiakové pirohy
Podávané s kyslou smotanou sú na neodolanie. Pozrite si vo fotopostupe, ako pripravíte skvelé zemiakové pirohy. Prejsť na recept
Zemiaky na kyslo
Zemiaky na kyslo vás možno vrátia do detstva a starých čias, najmä, keď zavoňajú bobkovým listom, smotanou a korením. Prejsť na recept
Zemiakové lokše
Jednoduché, nenáročné a chutné. Len tak nasucho, omastené, ale i plnené, lokše sú tradičnou pochúťkou. Prejsť na recept
Pečené zemiaky s bryndzovou nátierkou
Inšpirácia na rýchly a jednoduchý obed? Nech sa páči, zemiaky s bryndzovou nátierkou sú skvelá voľba. Prejsť na recept
Úhrabky - zemiaky s kyslou kapustou
Tradičné slovenské jedlo z tých najzákladnejších surovín, ktoré kedysi boli v každej domácnosti. V rôznych oblastiach má tento recept viaceré variácie, no základ je vždy rovnaký - zemiaky, kyslá kapusta a slanina. Prejsť na recept
Krúpna baba
Niekde sa robí zo surových zemiakov, inde z varených. V krúpnej babe však nikdy nechýbajú jačmenné krúpy. Prejsť na recept
Bryndzové halušky z celozrnnej múky
Alternatívna, azda aj trochu zdravšia verzia nášho národného jedla sa oplatí vyskúšať. Prejsť na recept
Oravské pirohy
Na základ tohto jedla stačia štyri ingrediencie. Nesmie však chýbať aj náplň - džem, mak, orechy či tvaroh. Prejsť na recept
Drapáky
Tip na fantastické jedlo, len tak samotné, ale pokojne aj k hustej fazuľovej polievke? Presne to sú drapáky. Prejsť na recept
Výborné zemiakové pagáče
Ľahké a výborné! Pagáčiky sa hodia na hocijakú príležitosť, pochuťte si na nich podľa nášho receptu. Prejsť na recept

