Krémová karfiolová polievka so syrom
Lahodná, hladká a jemná polievka, belšia ako sneh. Taká je karfiolová klasika, ktorá môže byť príjemnou súčasťou vášho valentínskeho menu.
Losos na šošovici
Netradičná kombinácia je príjemným spestrením v kuchyni.
Čokoládové pralinky krok za krokom
S nápadom vtesnať do čokolády sladkú plnku prišiel belgický cukrár Jean Neuhas mladší začiatkom 20. storočia. Ich históriu však odštartovali kráľovské mandle. Dnes si bonbóny pomerne jednoducho vyrobíte aj doma.
Mini Pavlovovej tortičky
Pripravte si známu Pavlovovej tortu tentokrát v malej verzii v podobe krásnych minitortičiek s ovocím.
Tvarohovo-malinová pena
Ak si nechcete robiť v kuchyni ťažkú hlavu s prípravami, pena je vhodná najmä v momentoch, keď máte chuť na niečo jednoduché, nadýchané a ľahké.