Venčeky
Klasické venčeky, ktorých lahodné cesto a pudingová plnka potešia všetkých milovníkov zákuskov.
Venčeky so snehovým krémom
Kto má rád krémové zákusky, kombinácia snehového a pudingového isto poteší chuťové bunky.
Veterníky krok za krokom
Podľa tohto postupu by ich mal zvládnuť aj ten, kto ich ešte nikto nerobil.
Veterníky pre alergikov na kravské mlieko
Dá sa vyhnúť mlieku vo veterníkoch? Dá. Môžete použiť aj rastlinné a rozdiel takmer nespoznáte.
Jablkové veterníky
Tento výborný jablkový zákusok z odpaľovaného cesta má minimum cukru a je zaujímavou obmenou klasických veterníkov.
Veterník na plechu
Krémový koláčik si viete spraviť aj v celku na plechu.
Eclairs
Eclairs sú francúzskou delikatesou, ktorá sa plní šľahačkou alebo krémom a poleje sa čokoládou. Pripravte si ich rýchlo a jednoducho aj doma. Chrenová, syrová, fantázii sa medze nekladú.
Slané veterníčky s chrenovou penou
Môžete ich pripraviť pre návštevu ako jednohubky a s plnkou sa môžete vyhrať podľa ľubovôle.
Plnené slané jednohubky
V tomto prípade zistíte, že hoci je odpaľované cesto pre niekoho výzva, pri výborných slaných jednohubkách sa jednoducho oplatí s ním "babrať".
Gougeres - francúzske syrové koláčiky
Gougeres je francúzske syrové pečivo z odpaľovaného cesta, ktoré je pomerne rýchlo hotové. Koláčiky sa dajú jesť samotné, ale aj plnené či namočené v rôznych nátierkach.