Pikantný pstruh s karí a zázvorom
Ak vás omrzeli stále tie isté chute, skúste niečo nové. Pstruh má síce jemné chutné mäsko, ktoré je škoda prevalcovať koreninami, ale občas zmena padne dobre.
Pstruh s bylinkami
Pripraviť pstruha nie je nič zložité. Stačí kúpiť rybu z kvalitného chovu a pridať pár byliniek.
Nátierka z údeného pstruha
Pripravte si raz-dva chutnú nátierku z údeného pstruha.
Korenistý pstruh
Na prípravu pstruha netreba veľa. Stačí zvoliť správne korenie, ktoré zvýrazní chuť ryby.
Pstruhy v alobale
Je známe, že ryby sa hodia na každú príležitosť. Nemusíte byť rybárom, aby ste si v kuchyni "vylovili" ozajstnú špecialitu...
Grilovaný bylinkový pstruh
Že jete ryby iba na Vianoce? To treba ihneď napraviť! Skúste si ugrilovať pstruha.
Fileta zo pstruha v mandľovom kabátiku
Vynikajúceho pstruha si pripravíte za pár minút.
Delphine indické pstruhy
Ani pre Indov nie sú pstruhy neznáme. Najprv si ich však museli nachytať na Kulháni, aby potom z nich vykúzlili úžasné karí. Vyskúšajte!
Zuzkine najlepšie pstruhy
Oku síce až tak neulahodia, no o to viac potešia vaše chuťové poháriky. Pripravte si pstruhy podľa receptu Miloša Mikuša.
Feniklovo-batatový šalát s údeným pstruhom
Nechajte sa opantať vôňami feniklu a zázvoru. K pstruhovi sa vynikajúco hodia sladké zemiaky. Vyskúšajte.
Recepty s lososom. Pripravte si najchutnejšie pokrmy z obľúbenej ryby Čítajte