Ak vás omrzeli stále tie isté chute, skúste niečo nové. Pstruh má síce jemné chutné mäsko, ktoré je škoda prevalcovať koreninami, ale občas zmena padne dobre.
Potrebujeme:
čerstvých pstruhov
olej
zázvor
medovku
mätu
kajenské korenie
karí
soľ
Postup:
Umyté a osušené ryby osolíme zvonku i zvnútra. Bylinky vložíme spolu s plátkami zázvoru do pstruha.
Z jednej strany rybu posypeme koreninami a pečieme prikryté pomaly najprv na nekorenenej strane.
Článok pokračuje pod video reklamou
Článok pokračuje pod video reklamou
Po 15 minútach rybu otočíme a dopečieme ešte 5 – 7 minút pod grilom.
Recepty
Odoberať tému
Odoberať
Novinka: Dostávajte upozornenia na nové články v sledovanej téme e-mailom. Vyskúšajte novú funkciu a zapnite si odber.